Pánska košeľa BANDI, model REGULAR DERADUX Cremo

Hľadáte elegantnú košeľu na spoločenské udalosti? Potom vám odporúčame pánsku košeľu v krémovej farbe s jemnými prúžkami a skrytou légou.

ďalšie informácie
Kód produktu 1620
FARBA
OBVOD KRKU
VÝŠKA
VÝPREDAJ
37,90 €
Bežná cena 63,16 €
Skladom
24.10.2024
1
Pánska košeľa BANDI, model REGULAR DERADUX Cremo

Hľadáte elegantnú košeľu na spoločenské udalosti? Potom vám odporúčame pánsku košeľu krémovej farby s jemnými prúžkami a skrytou légou. Rukávy košele sú opatrené dvojitou manžetou, ktorú zapnete na manžetové gombíky. Tým vyzdvihnete svoj slávnostný vzhľad na svadbe, plese alebo v divadle.

Mierne vyštíhlený strih REGULAR je vhodný pre mužov, ktorí si potrpia na pohodlie. Košeľa je ušitá z kvalitnej látky, ktorá sa skladá z 55 % bavlny a 45 % polyesteru. Vďaka tomu sa vám nebude krčiť a vy sa v nej budete cítiť pohodlne a príjemne.

Luxusná košeľa je taktiež skvelým darčekom pre každého muža. Zabaľte ju do elegantnej darčekovej krabičky BANDI a potešte svojich blízkych.

Materiál a parametre
FARBA krémová
FAREBNÝ ODTIEŇ svetlý, matný
STRIH REGULAR
VZOR MATERIÁLU textúra
MATERIÁLOVÉ ZLOŽENIE 55 % bavlna, 45 % polyester
Potrebujete poradiť alebo ste nenašli to, čo hľadáte?
Radi vám pomôžeme
Cookies

Tento e-shop a partneri potrebujú Váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby Vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na políčko „Súhlasím“.