Pánska košeľa BANDI, model REGULAR MEDICIO Azzur

Svetlomodrá košeľa je ideálna na spoločenské udalosti, ktoré sa konajú počas dňa, a perfektne sa hodí aj do práce alebo na popoludňajšiu kávu.

ďalšie informácie
Kód produktu 1651
FARBA
OBVOD KRKU
VÝŠKA
84,56 €
Skladom
24.10.2024
Pánska košeľa BANDI, model REGULAR MEDICIO Azzur

Svetlomodrá košeľa je skvelou voľbou na spoločenské udalosti, ktoré sa odohrávajú počas dňa. Perfektne sa hodí do práce alebo na popoludňajšiu kávu k voľnočasovým nohaviciam. V kombinácii s oblekom zapôsobíte galantným dojmom na akýchkoľvek slávnostných príležitostiach.

Strih REGULAR je vhodný najmä pre mužov štandardnej postavy, ktorí ocenia voľnosť pohybu. Manžeta na rukáve je univerzálna, takže ju môžete zapnúť na klasické alebo manžetové gombíky. Materiál košele je zo 100 % bavlny, a preto vám zabezpečí najvyššiu mieru pohodlia a priedušnosti.

Košeľu pohodlne skombinujete s voľnočasovými sakami. Pozrite sa na značkové saká BANDI, s ktorými na prvom rande určite zabodujete.

Materiál a parametre
FARBA modrá
FAREBNÝ ODTIEŇ svetlý, matný
STRIH REGULAR
VZOR MATERIÁLU hladký
MATERIÁLOVÉ ZLOŽENIE 100 % bavlna
Potrebujete poradiť alebo ste nenašli to, čo hľadáte?
Radi vám pomôžeme
Cookies

Tento e-shop a partneri potrebujú Váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby Vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na políčko „Súhlasím“.