Pánska košeľa BANDI, model REGULAR OTTONE Bianco

Túžite vyzerať ako profesionál, ale zároveň sa chcete cítiť pohodlne? Zvoľte si bielu košeľu, ktorá vám prinesie mnoho výhod.

ďalšie informácie
Kód produktu 1660
FARBA
OBVOD KRKU
VÝŠKA
VÝPREDAJ
40,13 €
Bežná cena 80,26 €
Skladom
23.10.2024
Pánska košeľa BANDI, model REGULAR OTTONE Bianco

Túžite po tom vyzerať ako profesionál, ale zároveň sa chcete cítiť komfortne? Zvoľte si bielu košeľu, ktorá vám prinesie mnoho výhod. Nielenže sa vďaka širokému využitiu hodí na všetky spoločenské aj voľnočasové udalosti, ale je aj ušitá zo 100 % bavlny. Vďaka kvalitnej látke sa budete cítiť skvele aj v horúcich letných dňoch, nech už sa chystáte na pracovné stretnutie so šéfom alebo kamarátovi na svadbu.

Strih REGULAR sedí mužom so štíhlou aj štandardnou postavou. Dopraje vám dostatok voľnosti v oblasti paží, takže vám nezabráni ani v divokých tanečných kreáciách.

Univerzálnu manžetu môžete jednoducho zapnúť alebo ozdobiť na špeciálne príležitosti manžetovými gombíkmi. Pozrite si ponuku luxusných manžetových gombíkov BANDI, ktorými očaríte všetkých okolo.

Materiál a parametre
FARBA biela
FAREBNÝ ODTIEŇ svetlý, matný
STRIH REGULAR
VZOR MATERIÁLU textúra
MATERIÁLOVÉ ZLOŽENIE 100 % bavlna
Potrebujete poradiť alebo ste nenašli to, čo hľadáte?
Radi vám pomôžeme
Cookies

Tento e-shop a partneri potrebujú Váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby Vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na políčko „Súhlasím“.