Pánska košeľa BANDI, model REGULAR ALFIDUX Cremo

Hľadáte kvalitnú košeľu na svadbu alebo iné spoločenské udalosti? Potom je pre vás košeľa ALFIDUX Cremo ako stvorená. Vďaka jej krémovej farbe si ju oblečiete ako ženích ale aj svadobný hosť, pričom si v nej neurobíte hanbu ani ako návštevník divadla alebo plesový tanečník.

ďalšie informácie
Kód produktu 1666
OBVOD KRKU
VÝŠKA
80,26 €
Skladom
24.10.2024
Pánska košeľa BANDI, model REGULAR ALFIDUX Cremo

Hľadáte kvalitnú košeľu na svadbu alebo iné spoločenské udalosti? Potom je pre vás košeľa ALFIDUX Cremo ako stvorená. Perfektne vyniknete ako ženích aj ako svadobný hosť a bez obáv ju oblečiete tiež do divadla, zamestnania alebo na oslavu. Krémová farba vám navyše umožňuje využiť neobmedzenú škálu doplnkov, ladí prakticky so všetkým. 

Strih REGULAR vám poskytne dostatok voľného pohybu, takže sa budete cítiť pohodlne. Určitú dávku voľnosti vám dodá aj 2% podiel elastanu, vďaka ktorému je látka veľmi pružná. Košeľa sa len tak nepokrčí, čo zabezpečuje 45% polyesteru. Navyše je ľahká a veľmi príjemná na dotyk. Väčšinu látky, konkrétne 53%,tvorí viskóza, ktorá zabezpečuje priedušnosť a chladivosť, čo oceníte hlavne v lete. Vyvážená kombinácia materiálu zabezpečuje, že košeľa po praní drží tvar a má luxusný, hodvábny povrch. Rukávy sú ukončené dvojitou manžetou, ktorá sa zapína pomocou manžetových gombíkov.

Chcete košeľu doplniť o vhodné manžetové gombíky? Pozrite sa na luxusné manžetové gombíky BANDI,ktoré si môžete roztriediť podľa udalosti.

Materiál a parametre
FARBA krémová
FAREBNÝ ODTIEŇ svetlý, matný
STRIH REGULAR
VZOR MATERIÁLU hladký
MATERIÁLOVÉ ZLOŽENIE 53 % viskóza, 45 % polyester, 2 % elastan
Potrebujete poradiť alebo ste nenašli to, čo hľadáte?
Radi vám pomôžeme
Cookies

Tento e-shop a partneri potrebujú Váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby Vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na políčko „Súhlasím“.