Pánska košeľa BANDI, model REGULAR PIERO Azzur

Chcete do vášho šatníka vniesť závan sviežeho vzduchu? Potom sa vám bude určite páčiť svetlomodrá košeľa PIERO.

ďalšie informácie
Kód produktu 1657
FARBA
OBVOD KRKU
VÝŠKA
80,26 €
Skladom
24.10.2024
Pánska košeľa BANDI, model REGULAR PIERO Azzur

Chcete do svojho šatníka vniesť závan sviežeho vzduchu? Potom sa vám určite zapáči svetlomodrá košeľa PIERO. Je skvelou voľbou na obchodné rokovania, ale hodí sa aj do divadla či na svadbu. Stačí len siahnuť po vhodnej kravate alebo motýliku, ktoré pomôžu dotvoriť váš celkový outfit. Strih REGULAR je určený pre mužov štíhlej a strednej postavy, ktorým ponúka dostatočnú voľnosť pohybu.

Túto košeľu oceníte najmä v lete, je totiž veľmi savá a chladí – o to sa stará látka z 30 % viskózy a 70 % bavlny. Model je vďaka tejto kombinácii materiálu vysoko priedušný a príjemný na dotyk. Košeľa má univerzálne manžety, takže môžete použiť ako klasické, tak aj manžetové gombíky podľa rôznych príležitostí.

Svetlomodrú košeľu môžete nosiť aj počas voľnočasových aktivít s rozopnutým golierom a bez kravaty. Pozrite sa na kvalitné voľnočasové nohavice BANDI a rozšírte si obzory.

Materiál a parametre
FARBA modrá
FAREBNÝ ODTIEŇ svetlý, matný
STRIH REGULAR
VZOR MATERIÁLU hladký
MATERIÁLOVÉ ZLOŽENIE 70 % bavlna, 30 % lyocell
Potrebujete poradiť alebo ste nenašli to, čo hľadáte?
Radi vám pomôžeme
Cookies

Tento e-shop a partneri potrebujú Váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby Vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na políčko „Súhlasím“.