Pánska košeľa BANDI, model REGULAR PIERO Bianco

Máte doma kvalitnú bielu košeľu? Len jedna či dve nestačia. Či už idete na svadbu, oslavu jubilea alebo pohreb, s bielou košeľou nikdy nešliapnete vedľa.

ďalšie informácie
Kód produktu 1658
FARBA
OBVOD KRKU
VÝŠKA
VÝPREDAJ
40,24 €
Bežná cena 80,26 €
Skladom
23.10.2024
Pánska košeľa BANDI, model REGULAR PIERO Bianco

Máte doma kvalitnú bielu košeľu? Iba jedna či dve nestačia. Či už sa chystáte na svadbu, oslavu jubilea alebo pohreb, s bielou košeľou nikdy neurobíte chybu. Stačí len, aby ste si dali pozor, či je čistá a vyžehlená. Zdanlivá maličkosť vám môže veľmi pomôcť, najmä pri náročných životných skúškach, ako je napríklad maturita alebo pracovný pohovor.

U košele oceníte aj materiál, ktorý je čisto prírodný. O príjemný pocit na pokožke sa postará 70 % bavlny. Zvyšných 30 % lyocellu odvedie z látky prebytočnú vlhkosť, takže budete stále "v suchu".

Pokiaľ vás čaká štátna záverečná skúška alebo pracovný pohovor, oblečte si k bielej košeli modrú kravatu. Pýtate sa prečo? Modrá farba symbolizuje miernosť, úprimnosť a vyzrelosť. Pozrite sa na ponuku kravát BANDI, s ktorými urobíte na komisiu skvelý dojem."

Materiál a parametre
FARBA biela
FAREBNÝ ODTIEŇ svetlý, matný
STRIH REGULAR
VZOR MATERIÁLU hladký
MATERIÁLOVÉ ZLOŽENIE 70 % bavlna, 30 % lyocell
Potrebujete poradiť alebo ste nenašli to, čo hľadáte?
Radi vám pomôžeme
Cookies

Tento e-shop a partneri potrebujú Váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby Vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na políčko „Súhlasím“.