Pánska košeľa BANDI, model REGULAR DELLADUX Cremo

V košeli krémovej farby s decentnou textúrou urobíte perfektný dojem na svoje okolie. Dokonale sa hodí na všetky spoločenské udalosti. Skrytá léga zakrýva gombíky na košeli a umožňuje tak vyniknúť doplnkom v podobe motýlika alebo kravaty.

ďalšie informácie
Kód produktu 1264
FARBA
OBVOD KRKU
VÝŠKA
VÝPREDAJ
40,19 €
Bežná cena 63,52 €
Skladom
23.10.2024
1
Pánska košeľa BANDI, model REGULAR DELLADUX Cremo

V košeli krémovej farby s decentnou textúrou urobíte perfektný dojem na svoje okolie. Dokonale sa hodí na všetky spoločenské udalosti. Skrytá léga zakrýva gombíky na košeli, čím vyniknú doplnky v podobe motýlika alebo kravaty. Jednoducho sa zladíte so svojou partnerkou, či už ste ženíchom alebo svadobným hosťom. Dvojité manžety s manžetovými gombíkmi podčiarknu vzhľad aj na plese, v divadle alebo na oslave jubilea.

Mierne vyštíhlený strih REGULAR je ideálnou voľbou pre všetkých mužov štíhlej či štandardnej postavy, ktorí si potrpia na pohodlie. Košeľa vás nebude nijako obmedzovať v pohybe a zároveň pomôže opticky zakryť prípadné drobné nedostatky postavy.

Košeľa je ušitá z kvalitného materiálu, ktorý tvorí 55 % bavlny a 45 % polyesteru. Vďaka tejto kombinácii sa v košeli budete cítiť príjemne a zároveň sa vám nebude krčiť. Budete vyzerať dokonale po celý deň.

Doplňte dvojité manžety luxusnými manžetovými gombíkmi BANDI a dotiahnite svoj elegantný outfit k dokonalosti.

Materiál a parametre
FARBA krémová
FAREBNÝ ODTIEŇ svetlý, matný
STRIH REGULAR
VZOR MATERIÁLU textúra
MATERIÁLOVÉ ZLOŽENIE 55 % bavlna, 45 % polyester
Potrebujete poradiť alebo ste nenašli to, čo hľadáte?
Radi vám pomôžeme
Cookies

Tento e-shop a partneri potrebujú Váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby Vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na políčko „Súhlasím“.