Pánska košeľa BANDI, model REGULAR DOSSO Bianco

Kvalitná biela košeľa nesmie chýbať v šatníku žiadneho muža. Pánsku košeľu BANDI, model REGULAR Dosso Bianco, si určite obľúbite. Košeľu si oblečiete pri akejkoľvek príležitosti.

ďalšie informácie
Kód produktu 1261
FARBA
OBVOD KRKU
VÝŠKA
OUTLET
28,95 €
Bežná cena 63,52 €
Skladom
23.10.2024
1
Pánska košeľa BANDI, model REGULAR DOSSO Bianco

Kvalitná biela košeľa je základom šatníka každého muža. Pánsku košeľu BANDI, model REGULAR DOSSO Bianco, si zaručene obľúbite. Košeľu vynosíte pri akejkoľvek príležitosti, či už do práce, vo voľnom čase, alebo na všetky spoločenské udalosti, ako sú plesy, návštevy divadla, svadby a podobne. Kvalitný a príjemný materiál s jemným vzorom, ktorý je na prvý pohľad takmer neviditeľný, sa pre vás stane obľúbeným univerzálnym kúskom vo vašom šatníku. Bude pre vás záchranou a istotou v akejkoľvek situácii, takže vždy budete vyzerať dobre.

Pánska košeľa BANDI, model REGULAR DOSSO Bianco, je navrhnutá v mierne vyštíhlenom strihu, takže dokonale padne každému mužovi. Zvýrazní vám postavu a pomôže skryť aj menšie bruško. Táto košeľa je vyrobená z kvalitnej 100% bavlny, ktorá perfektne saje pot, takže sa budete cítiť pohodlne počas celého dňa.

Jedinečná univerzálna manžeta vám poskytne voľnosť vo voľbe zapínania rukávov. Môžete využiť klasický gombík, alebo ho jednoducho schovať a použiť luxusné manžetové gombíky BANDI.

Materiál a parametre
FARBA biela
FAREBNÝ ODTIEŇ svetlý, matný
STRIH REGULAR
VZOR MATERIÁLU textúra
MATERIÁLOVÉ ZLOŽENIE 100% bavlna
Potrebujete poradiť alebo ste nenašli to, čo hľadáte?
Radi vám pomôžeme
Cookies

Tento e-shop a partneri potrebujú Váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby Vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na políčko „Súhlasím“.