Pánska obuv BANDI, model TURIN Maron

V tmavohnedej pánskej obuvi z prvotriednej kože urobíte perfektný dojem v práci, na denných spoločenských udalostiach aj vo voľnom čase.

ďalšie informácie
Kód produktu 4043
FARBA
VEĽKOSŤ OBUVI
146,07 €
Skladom
23.10.2024
1
Pánska obuv BANDI, model TURIN Maron

V tmavohnedej pánskej obuvi z prvotriednej kože urobíte perfektný dojem v práci, na denných spoločenských udalostiach aj vo voľnom čase. Matná pánska obuv typu derby sa skvelo hodí k denným oblekom, napríklad k modrému alebo sivému obleku. Preto ju ideálne využijete na obchodné jednania, na svadbu alebo oslavu narodenín. Rovnako dobre ju skombinujete aj s voľnočasovými nohavicami. V každej situácii dokonale podčiarkne váš elegantný vzhľad.

Kožená, ručne šitá obuv TURIN je veľmi pohodlná. Dokonale sa prispôsobí tvaru vašej nohy. K tomu prispieva aj špeciálna vložka Latex Active Aloe Vera, vďaka ktorej sú navyše topánky priedušné a dobre odvádzajú vlhkosť. Preto sa vám v nich nebudú zbytočne potiť nohy, čo oceníte nielen počas sedenia v kancelárii.

Obuv je vizitkou muža. Ak chcete mať dokonale čistú a vyleštenú obuv rýchlo a bez námahy, použite unikátne leštidlo na obuv BANDI.

Materiál a parametre
FARBA hnedá
FAREBNÝ ODTIEŇ tmavý, matný
MATERIÁLOVÉ ZLOŽENIE 100 % hovädzia koža
Potrebujete poradiť alebo ste nenašli to, čo hľadáte?
Radi vám pomôžeme
Cookies

Tento e-shop a partneri potrebujú Váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby Vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na políčko „Súhlasím“.