Pánske ponožky BANDI, model BAMBOO 04

Tieto spoločenské ponožky sa ideálne hodia k obleku. Vďaka ich predĺženej dĺžke sa nemusíte báť, že sa vám pri posadení odhalí lýtko. Ľahko ich zladíte s modrým, šedým alebo béžovým oblekom v kombinácii s hnedou obuvou.

ďalšie informácie
Kód produktu 4053
VEĽKOSŤ PONOŽIEK
4,74 €
Skladom
23.10.2024
Pánske ponožky BANDI, model BAMBOO 04

Tieto spoločenské ponožky sa ideálne hodia k obleku. Vďaka ich predĺženej dĺžke sa nemusíte báť, že sa vám pri sedení odhalí lýtko. Jednoducho ich zladíte s modrým, šedým či béžovým oblekom v kombinácii s hnedou obuvou. Rovnako ich vynosíte aj vo voľnom čase k džínsom alebo bavlneným nohaviciam.

Ponožky sú ušité z jedinečnej kombinácie materiálov, ktorú tvorí 83 % bambusovej viskózy, 15,7 % polyamidu a 1,3 % elastanu. Vďaka bambusovému vláknu sa v nich budete cítiť vždy príjemne, pretože sú priedušné. Polyamid prispeje k tomu, aby vám dlho vydržali ako nové a elastan k tomu, aby sa perfektne prispôsobili tvaru vášho chodidla.

Hnedé ponožky perfektne ladia s hnedou obuvou módnej značky BANDI. Prezrite si spoločenské topánky, v ktorých urobíte skvelý dojem v práci aj na spoločenských udalostiach.

Materiál a parametre
FARBA hnedá
FAREBNÝ ODTIEŇ tmavý, matný
VZOR MATERIÁLU hladký
MATERIÁLOVÉ ZLOŽENIE 83 % bambusová viskóza, 15,7 % polyamid, 1,3 % elastan
Potrebujete poradiť alebo ste nenašli to, čo hľadáte?
Radi vám pomôžeme
Cookies

Tento e-shop a partneri potrebujú Váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby Vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na políčko „Súhlasím“.