Pánska košeľa BANDI, model REGULAR CATENA Bianco

Elegantná biela košeľa BANDI, model REGULAR CATENA Bianco je ideálnou voľbou na spoločenské udalosti a do práce. Zaoblené manžety sú decentne podšité bielou látkou a dodajú vášmu vzhľadu nádych luxusu.

ďalšie informácie
Kód produktu 1287
OBVOD KRKU
VÝŠKA
84,60 €
Skladom
24.10.2024
Pánska košeľa BANDI, model REGULAR CATENA Bianco

Elegantní biela košeľa je ideálnou voľbou na spoločenské udalosti a do práce. Košeľa perfektne doplní váš oblek, či už sa chystáte na svadbu, ples, oslavu jubilea alebo do divadla. Odporúčame ju tiež na obchodné jednania, pracovné schôdzky či do kancelárie. Vždy vám pomôže urobiť ten správny dojem.

Mierne zoštíhlený strih REGULAR ocenia muži štíhlej a štandardnej postavy, ktorí si potrpia na pohodlie. Košeľa vás nebude nikde sťahovať a prípadne vám pomôže zakryť drobné nedokonalosti postavy. Zaoblené manžety podšité bielou látkou dodajú vášmu vzhľadu na osobitosti.

Pre vaše pohodlie a dokonalý dojem bola košeľa ušitá z látky, ktorú tvorí 66 % bavlny, 29 % nylonu a 5 % elastanu. Vďaka vysokému podielu bavlny je košeľa priedušná, takže sa v nej budete cítiť veľmi príjemne. Prímes nylonu a elastanu zaručí, že sa vám košeľa nebude toľko krčiť.

Vyberte si ku košeli aj elegantnú kravatu BANDI, ktorá dotiahne váš luxusný outfit k dokonalosti.

Materiál a parametre
FARBA biela
FAREBNÝ ODTIEŇ svetlý, matný
STRIH REGULAR
VZOR MATERIÁLU textúra
MATERIÁLOVÉ ZLOŽENIE 66 % bavlna, 29 % nylon, 5 % elastan
Potrebujete poradiť alebo ste nenašli to, čo hľadáte?
Radi vám pomôžeme
Cookies

Tento e-shop a partneri potrebujú Váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby Vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na políčko „Súhlasím“.