Pánska obuv BANDI, model TURIN Nero

Hľadáte pohodlnú obuv do práce aj na spoločenské udalosti? Potom je pre vás tou správnou voľbou ručne šitá pánska obuv BANDI, model TURIN Nero z prvotriednej kože.

ďalšie informácie
Kód produktu 4044
FARBA
VEĽKOSŤ OBUVI
146,07 €
Skladom
24.10.2024
Pánska obuv BANDI, model TURIN Nero

Hľadáte pohodlnú obuv do práce aj na spoločenské udalosti? Potom je pre vás tou správnou voľbou ručne šitá pánska obuv BANDI, model TURIN Nero z prvotriednej kože. Čiernu matnú obuv odporúčame nosiť k pánskemu obleku do práce aj do spoločnosti, napríklad na svadbu, ples, oslavu jubilea alebo do tanečnej. Pri každej príležitosti budete vyzerať skvelo.

Kožená obuv je navyše doplnená o špeciálnu vložku Latex Active Aloe Vera. Vďaka tomu lepšie odvádza vlhkosť a dokonale sa prispôsobí tvaru vášho chodidla. Budete sa v nej cítiť príjemne a pohodlne.

Vedeli ste, že spoločenský opasok by mal ladiť s farbou obuvi? Pozrite sa na širokú ponuku elegantných pánskych opaskov BANDI a vyberte si ten pravý.

Materiál a parametre
FARBA čierna
FAREBNÝ ODTIEŇ tmavý, matný
MATERIÁLOVÉ ZLOŽENIE 100 % hovädzia koža
Potrebujete poradiť alebo ste nenašli to, čo hľadáte?
Radi vám pomôžeme
Cookies

Tento e-shop a partneri potrebujú Váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby Vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na políčko „Súhlasím“.