Pánska obuv BANDI, model NICONE Nero

Aj obuv môže pridať vášmu vzhľadu na osobitosti. Čierna kožená obuv Nicone je doplnená prackou, ktorá podčiarkne váš štýlový vzhľad.

ďalšie informácie
Kód produktu 4047
FARBA
VEĽKOSŤ OBUVI
148,72 €
Skladom
23.10.2024
1
Pánska obuv BANDI, model NICONE Nero

Aj obuv môže pridať vášmu vzhľadu na osobitosti. Čierna kožená obuv Nicone je doplnená prackou, ktorá podčiarkne váš štýlový vzhľad. Perfektne ju vynosíte k obleku, voľnočasovým nohaviciam a rifliam. Jedná sa tak o skvelú voľbu do práce, na menej formálne spoločenské udalosti aj na voľný čas.

Ručne šitá obuv z prvotriednej kože je zárukou pohodlia. K tomu prispieva aj špeciálna podšívka z kozej kože a vložka Latex Active Aloe Vera. Vďaka nej je obuv priedušná, dobre odvádza vlhkosť a dokonale sa prispôsobí vášmu chodidlu.

Uistite sa, že vaša obuv bude vyzerať dlho ako nová a urobíte v nej vždy perfektný dojem. Prehliadnite si jedinečné leštidlá BANDI, ktoré obuv vyčistia a zároveň vyleštia.

Materiál a parametre
FARBA čierna
FAREBNÝ ODTIEŇ tmavý, matný
MATERIÁLOVÉ ZLOŽENIE 100 % hovädzia koža
Potrebujete poradiť alebo ste nenašli to, čo hľadáte?
Radi vám pomôžeme
Cookies

Tento e-shop a partneri potrebujú Váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby Vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na políčko „Súhlasím“.