Pánska obuv BANDI, model LONGUS Nero

Hľadáte štýlovú obuv do chladného počasia? V elegantných čiernych topánkach typu chelsea budete vyzerať dokonale a navyše vám zaistia pohodlie počas celého dňa.

ďalšie informácie
Kód produktu 4201
FARBA
VEĽKOSŤ OBUVI
OUTLET
69,96 €
Bežná cena 157,73 €
Skladom
23.10.2024
1
Pánska obuv BANDI, model LONGUS Nero

Hľadáte štýlovú obuv do chladného počasia? V elegantných čiernych topánkach typu chelsea budete vyzerať dokonale a navyše vám zaistia pohodlie počas celého dňa. Obuv má místo šněrování pružnou gumu, ktorá vám uľahčí obúvanie. Sú perfektnou voľbou na cestu do práce, do kaviarne aj na ples.

Obuv je ručne šitá z prvotriednej kože. Vnútro topánky navyše lemuje jemná kozia koža, ktorá vám dopraje ešte väčšie pohodlie. Špeciálna vložka Latex Active Aloe Vera zaisťuje priedušnosť obuvi a lepšie odvádza vlhkosť.

Čistá a udržovaná obuv je vizitkou skutočného džentlmena. Obstarajte si zároveň s topánkami aj leštidlo na obuv BANDI. Urobíte skvelý dojem a vaše topánky budú ďalej vyzerať ako nové.

Materiál a parametre
FARBA čierna
FAREBNÝ ODTIEŇ tmavý, matný
MATERIÁLOVÉ ZLOŽENIE 100 % hovädzia koža
Potrebujete poradiť alebo ste nenašli to, čo hľadáte?
Radi vám pomôžeme
Cookies

Tento e-shop a partneri potrebujú Váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby Vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na políčko „Súhlasím“.