Pánska obuv BANDI, model RONDINI Maron

Hnedá štýlová obuv typu chelsea je ideálnou voľbou na chladnejšie obdobie. Zaručene udrží vaše chodidlá v pohodlí a v teple.

ďalšie informácie
Kód produktu 4202
FARBA
VEĽKOSŤ OBUVI
OUTLET
73,85 €
Bežná cena 172,92 €
Skladom
23.10.2024
1
Pánska obuv BANDI, model RONDINI Maron

Hnedá štýlová obuv typu chelsea je ideálnou voľbou na chladnejšie obdobie. Zaručene udrží vaše chodidlá v pohodlí a v teple. Perfektne ich využijete cestou na spoločenské udalosti, do práce aj na posedenie s priateľmi. Vďaka funkčnému elastickému pásu ich veľmi rýchlo a jednoducho obujete aj vyzujete.

Pánske topánky majú špeciálnu vložku Latex Aloe Vera, ktorá perfektne odvádza vlhkosť. Sú ušité z prvotriednej kože, vďaka ktorej sa obuv prispôsobí vášmu chodidlu. Exkluzívna kožušinka vo vnútornej časti topánok vás vždy spoľahlivo zahreje.

Prezentujte sa ako pravý elegán s dokonale čistou obuvou. Pozrite sa na unikátne leštidlá na obuv BANDI a vyčistite vašu obuv rýchlo a bez námahy.

Materiál a parametre
FARBA hnedá
FAREBNÝ ODTIEŇ tmavý, matný
MATERIÁLOVÉ ZLOŽENIE 100 % hovädzia koža
Potrebujete poradiť alebo ste nenašli to, čo hľadáte?
Radi vám pomôžeme
Cookies

Tento e-shop a partneri potrebujú Váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby Vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na políčko „Súhlasím“.